Pardinyes ROC 2024

Ja tenim en marxa la 28ena edició del Pardinyes ROC!


INSCRIPCIONS TANCADES!

El 28è Pardinyes ROC es realitzarà el pròxim 19 d'octubre al rocòdrom de la llera del riu Segre (davant de les comportes de Pardinyes) i començarà a les 11h en totes les categoríes:

  • Categoría junior: de 8 a 13 anys.
  • Categoría sènior: a partir de 14 anys.

El campionat estarà estructurat en dues fases:

    1. Fase eliminatòria

S'iniciarà a les 11h i finalitzarà a les 18h. Totes les categoríes escalaran juntes i durant la totalitat d'aquest horari es podran escalar les diferents vies proposades per tal de sumar el màxim de punts. Un cop fets els recomptes, els millors escaladors passaran a la final.

L'assegurament correrà a càrrec de l'organització del campionat, encara que si ho desitgeu, us pot assegurar algú de la vostra confiança. Respecte al material necessari, només us cal portar peus de gat, arnés i casc (recomanable però no obligatori en categoria sènior). Les cordes i tot el material d'assegurament les fica el CEMP.

    2. Fase final

Començarà a les 19h i consistirà en una via inèdita de grau més alt, escalada a vista i creada específicament per a cada categoría, en funció del nivell demostrat pels finalistes en la fase eliminatòria. Un únic pegue decidirà els guanyadors i guanyadores.

Inscripció

INSCRIPCIONS TANCADES!

L'inscripció, a més a més de la preparació de les vies i la logística per al desenvolupament de la competició, inclou una consumició, premis per als guanyadors, sorteig, bossa del participant amb obsequis i samarreta de 28ena edició (hi haurà samarreta per tothom, però només podem garantir talla si s'ha omplert el formulari i triat la talla abans del dia 2 d'octubre).

Cal estar federat en la modalitat d'escalada per poder participar, encara que si no disposeu de llicència federativa podreu tramitar una llicència que cobreixi l'esdeveniment.

Els preus segons necessitats són els següents:

Categoria sènior

  •      Federats: 20 eur 
  •      No federats: 25 eur 

Categoría junior

  •     Federats: 15 eur 
  •     No federats: 20 eur

La formalització de la inscripció, es farà efectiu un cop omplert el formulari i fet el pagament mitjançant les següents opcions:

  • Transferència bancaria al compte del club a Caixa Guissona; ES14 3140-0001-96-0011231300.
  •  Bizum al telèfon de contacte del club: 610 080118.
Com a concepte, indiqueu nom, categoría i si necessiteu llicència federativa diaria (Exemple: cat. junior, federativa SÍ)

L'accés es lliure i gratuït per als espectadors. Hi haurà servei de barra i música durant tota la jornada. Us esperem!

Salut i bons pegues!






Comentaris